lördag 1 december 2012

Damlandslaget på träningsläger

I torsdags (29/11) spelade A-landslaget mot O/V Helsingsborgs herrjuniorer. Inför ganska gott om publik (ca 200 personer), trots att matchen var oannonserad! Tjejerna fick en stor och varm applåd efter matchen. Snacka om att ligga hemmapubliken varmt om hjärtat!

Uppställning inför uppvärmning av målvakterna.

Domare var Ola Månsson, tränare för det yngsta damlandslaget (födda 96/97) och även tränare för O/Vs herrlag. Det blev till slut en ganska klar seger för Damlandslaget och en bra genomkörare.

Matchbild: 7-3, 10-8, 17-14, 26-18

Målskyttar
Isabelle Gulldén 5 (2), Jessica Helleberg 4, Hanna Fogelström 4, Tina Flognman 4 (ruggigt bra), Jamina Roberts 4, Angelica Wallén 3, Linnea Torstensson 1 och Johanna Westberg 1.

Kvar på hotellet var - Sabina Jacobsen, Louise Sand och Linn Blohm. Det gjorde att en av målvakterna och målvaktstränaren (lite info om den 1,99 långe mannen)  fick kliva in på sexmeter under uppvärmningen. Se bildbevis nedan ;-)

Ia i förgrunden och Gentzel bakom Tina.
 
Cissi jobbar på och Gentzel...
 
Med ena handen i fickan (där klockan fanns) och den andra handen kring A4-blocket gick Klingvall kring bland spelarna med stor auktoritet. Det var verkligen tydligt att tid är det ont om inför EM, men den som finns används hypereffektivt.
 

Nye fks A4-block.
Olikfärgade tröjor i stället för västar.
Allt för att spara på tid.
Full fart.

Spännande fortsättning följer nere i Nis på tisdag kl 20.15. Matchen sänds direkt på sjuan med start kl 20.00 eller på danska TV2, som förresten har en sida med allt nytt om EM - se här (= mumsigt :-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar