fredag 30 september 2016

SHE: Tredje omgången hur ser den ut?

För ovanlighetens skull spelas alla matcherna i omgången på samma dag (1/10), men tyvärr sänds ingen av dem på TV.

Säsongens första Skånederby står på menyn
när Lugi tar emot Eslöv.
Kompisar utanför plan - motståndare på plan.
Känner du igen dem?

Vilken match är mest intressant i omg 3?

Skara - Heid
Hemmalaget ska för andra matchen i rad möta en motståndare som bitit bra ifrån sig mot Sävehof. Spännade med nykomligen Skara i förarsätet tack vare sin välfyllda hall (den åttonde spelaren). Vem vinner målvaktsduellen Hama eller Wallander?

VästeråsIrsta - Boden
Två lag på noll poäng. De möttes uppe i Boden under en försäsongsturnering. Då vann Västeråslaget med 29-22 - ska det bli en repris eller har seriens andra nykomling hittat rätt i högsta serien? Jag tror på en jämn, spännande och tuff kamp och delad poäng. Omgångens mest intressanta match.

Kristianstad - Skövde
Ska hemmalaget fortsätta att överraska och ta två nya sköna poäng? Jag undrar det och sätter Skövde med kluriga Frisk&Brinkhammar som favoriter.

H65 Höör - Hellton
Det här borde Höörlaget vinna med minst 5 mål, men vilja slår alltid klass och vilja finns det gott om i Helltons trupp. Viktigt att hemmalaget får igång sitt snabba omställningsspel igen. Wiberg eller Wessman och Wall eller Hillgren?

Lugi - Eslöv
Säsongens första Skånederby (av totalt 12). Om jag ska utgå från förra omgångens matcher så vinner Lugi komfortabelt. Eslöv behöver upp i samma nivå som mot Sävehof i premiären för att ha en chans. Det bästa med kampen är stämningen på läktarplats - brukar vara gott om publik (504 förra året, så jag hoppas på många fler) med liviliga supporters.

Sävehof - Skuru
Blir det ett tätt möte? Skuru har verkligen inte övertygat i säsongsinledningen - förlust mot ett tjeckiskt lag i EHF-cupen och nu senast på hemmaplan mot Kristianstad. Å andra sidan har Sävehof startat säsongens två första kamper svagt. Jag tror på en jämn första halvlek, men i andra lämnar de regerande mästarna SM-finalisterna långt bakom sig.


Här fångade jag in handbollskompisar
förra säsongen i Arenan i Lund.
(Lugi och H65).

---
Om du bor för långt ifrån finns det möjlighet att köpa ett månadspaket för 199 kr eller en enskild match för 89 kr och se dem på SHEplay - länken: https://sheplay.azurewebsites.net/
---
Kontaktuppgifter
Mailadress: handbollsfreak@gmail.com
Twitteradress: @handbollsfreak
Facebook: Damhandboll framför allt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar